Elements


Elements serie

De weldadige eigenschappen van de Dode Zee en de zuiverste aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Face Elements.
Een unieke formule op basis van revitaliserende mineralen zoals; magnesium, potassium, sodium, zink, gecombineerd met het innovatieve zeewiercomplex Polymarine, Hyaluronzuur en Bernagie olie.

Polymarine extract wordt verkregen uit 3 types zeewier en is van essentieel belang voor de toelevering van mineralen, elektrolyten en proteïnen. Het zorgt voor optimale hydratatie van de bovenste lagen van de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Hyaluronzuur zorgt voor de toelevering van voedingsstoffen naar de cellen, beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid en stimuleert de aanmaak elastine- en collageenvezels.

Bernagie olie beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren, herstelt de vochtbalans en verzacht en repareert de droge en beschadigde huid.


Face Elements biedt een unieke lijn huidverzorgingsproducten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt. Voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Er is een lijn voor de normale tot droge huid en een lijn voor de normale tot vette huid.Spa Line

Bio Active Care


©2012-2015 Schoonheidssalon Landelijk Schoon
  Oldehove | 0594 597 225

Designed by PC Hulp Oldehove